Партнери

ОСИГУРУВАЊЕ НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО ВОНБОЛНИЧКО И БОЛНИЧКО ЛЕКУВАЊЕ

Постојано унапредувајќи ја понудата според потребите на граѓаните, Специјалната очна болница „Деница“ од Скопје склучи одделни договори со:

• Еуролинк осигурување (повеќе тука);
• Триглав Осигурување (повеќе тука), како и
• Сава Осигурување
со кои нашата здравствена установа ќе го нуди пакетот за семејно приватно здравствено осигурување, со кој пациентите добиваат врвна здравствена грижа за целото семејство по достапни цени.

Со приватното семејно здравствено осигурување на овие осигурителни компании со офталмолошки пакет се покриваат прегледи и интервенции во нашата болница.

За Специјалната очна болница „Деница“, ваквите проекти се дел од вкупните тежненија на установата да им овозможи на најширокиот круг граѓани на државата премиум услуги, изведени од врвни професионалци по најпристапни цени.

Повеќе информации на: 02/3068-288.