Закажете преглед

Формулар за закажување

Закажувањето на преглед во „Деница“ е сосема едноставно и истото може да се направи на два начина:

1. Доколку се јавите на нашиот контакт телефон: 02/3068-288 или

2. Доколку го пополните овој формулар, по чие добивање, нашите служби ќе Ве исконтактираат во најскоро можно време.

„Деница“ е отворена секој ден од понеделник до сабота. Од понеделник до петок работното време на болницата е од 8 до 20 часот додека во сабота од 8 до 14 часот.

3FAJF