Контакт

Наша локација

Формулар за закажување

Закажувањето на преглед во „Деница“ е сосема едноставно и истото може да се направи на два начина:

1. Доколку се јавите на нашиот контакт телефон: 02/3068-288 или

2. Доколку го пополните овој формулар, по чие добивање, нашите служби ќе Ве исконтактираат во најскоро можно време.

EXTWV

Контакт

Деница, специјална болница за очни болести

ул. Варшавска бр.6, 1000 Скопје, Македонија

www.denica.mk

+389 2 30 68 288

+389 71 317 318

Работно време

 • Понеделник
  08.00 - 20.00
 • Вторник
  08.00 - 20.00
 • Среда
  08.00 - 20.00
 • Четворток
  08.00 - 20.00
 • Петок
  08.00 - 20.00
 • Сабота
  08.00 - 14.00