УслугиВо Специјалната очна болница „Деница“ ги нудиме следните услуги:


На околу 500 квадратни метри наменски дизајниран и изграден простор, сместени се:
- модерно опремени ординации;
- кабинети;
- операциона сала;
- дневна болница, како и
- оптика
кои располагаат со најнова технологија и апаратура, со што се овозможува вршење на прегледи и оперативни зафати кои се на ниво на најсовремените европски и светски очни болници.